0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer Chomplings
0.0 ( 0 opinii )Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer Chomplings
Preț: 284,90 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: SPIN MASTER Cod: 14406-2

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer ChomplingsFratiorii mai mici ai Dinozaurului Zoomer, Baby-Dinozaurii, sunt la fel de haiosi ca acesta, doar ca sunt puiuti si, deci, mai zapaciti! Baby-Dinozaurii rag, vorbesc, se joaca cu un os (prevazut in pachet), asemenea unui catel, musca, isi apara teritoriul, scot sunete hazlii si rad cand ceva li se pare amuzant. Mai mult, daca sunt foarte glumeti, pot chiar sa elimine gaze, amuzandu-se pe seama ispravii, intocmai ca fratele lor mai mare.

Baby-Dinozaurii sunt disponibili in mai multe culori, reprezentend diferite specii. Astfel, avem dinozaurei negri, albastri sau verzi, toti la fel de neastamparati. Baby-Dinozaurii au doua moduri de functionare - automat si joaca, in care interactioneaza diferit cu copiii. La pornire, dinozaurul intra in modul automat, ceea ce inseamna ca se va purta ca o vietate adevarata. Starea de spirit a dinozaurului, precum si modul activat sunt semnalate prin diferitele culori ale ochilor.

In modul automat, Baby-Dinozaurul se misca singur, rade, urla si, daca este tras de coada, va rage sau...va deveni flatulent. Prin fluturarea mainii in fata botului dinozaurului, echipat cu senzori speciali, acesta va cloncani ca o gaina sau va face beatbox. Daca este lasat mult timp singur, Baby-Dino adoarme (intra in modul repaos). Pentru a fi trezit, trebuie apasat butonul de pe spate sau tras de coada.

Baby-Dinozaurul poate fi plimbat prin toata casa deoarece este dotat cu dispozitive speciale plasate pe talpile picioruselor.

Pentru a selecta modul joaca, se apasa butonul de pe spatic. Astfel, Baby-Dinozaurul are patru jocuri diferite: maini-iuti, arunca si prinde, distorsionare sunete si mod de veghe.

Maini iuti

Copilul trebuie sa evite sa fie "muscat" de dinozaur! Astfel, cand acesta isi introduce mana in gura lui Baby-Dino, ochii vietatii vor deveni albastru intes. Acestia trebuie sa devina portocalii pentru a avertiza asupra pericolului muscarii. Daca mana nu este scoasa la timp, dinozaurul musca, rade si castiga jocul.

Arunca si prinde

Se apasa butonul de pe spatele jucariei si aceasta isi deschide gura. Daca Baby-Dinozaurul prinde osul prevazut in pachet de 5 ori consecutiv, atunci va incepe sa-l mestece. Daca il scapa, va scoate sunete caraghioase care vor amuza intreaga familie.

Distorsionare sunet

Apasa butonul de pe spate si acopera nasul dinozaurului. Acesta va incepe sa scoata sunete foarte hazlii. Prin plimbarea mainii dintr-o parte in alta a senzorilor de pe bot, acesta va continua sa cante in cel mai ilar mod.

Mod de veghe

Ce fel de animal de companie e acela caruia nu ii poti incredinta un obiect sa-l pazeasca? Baby-Dinozaurul Zoomer nu te va dezamagi deoarece este in stare sa-si apere teritoriul. Activeaza modul de veghe prin apasarea continua a butonului de pe spate. Ochii lui Dino vor deveni rosii. Daca se apropie prea tare ceva de senzorii de miscare ai jucariei, aceasta se va infuria, va rage si va musca. Daca ii lasi un obiect sa-l pazeasca, la miscarea acestuia, Baby-Dinozaurul se va supara si va cauta sa-l pedepseasca pe hot!

Baby-Dinozaurul Zoomer functioneaza pe baza a 3 baterii AAA, care nu sunt incluse in pachet. Produsul este nerecomandat copiilor sub 3 ani deoarece contine obiecte mici. Produsul este indicat incepand cu varsta de minim 5 ani.

 

Dimensiuni aproximative:

Baby Dino: 18 cm inaltime/ 8 cm latime

Osul lui Dino: 5 cm. lungime

Cutie:  24, 5 lungime/ 19 cm. inaltime

 

Cutia contine:

Baby-Dinozaur Zoomer

Osul dinozaurului

 Opinii despre Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer ChomplingsNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer Chomplings


Nume produs
Preț

99,90 Lei

150,00 Lei

170,00 Lei

113,00 Lei

119,90 Lei

Produse comandate cu Baby-Dinozaurul Hyjinx - Zoomer Chomplings


Nu sunt produse de afișat