BabyPing Video Monitor BABYV002 copiidevis.ro
0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


BabyPing Video Monitor BABYV002
0.0 ( 0 opinii )BabyPing Video Monitor   BABYV002
BabyPing
Preț: 868,00 Lei
*Prețul conține TVA
Indisponibil
Indisponibil
Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!


Producător: BABYPING Cod: BABYV002

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

BabyPing Video Monitor BABYV002Video Monitor Bebe de Ultima Generatie .

-Un monitor video pentru bebe, inteligent si la un clic distanta.
Aplicatia gratuita BabyPing va permite sa setati camera video in cateva minute si sa va conectati imediat la bebelusul vostru.  Fara complicatii, fara batai de cap si fara a fi nevoie de un computer.

Filtrul inteligent Smart Filter™

-Elimina zgomotele si efectele statice din fundal
Filtrul inteligent Smart Filter™ al video monitorului BabyPing elimina zgomotele si interferentele de fundal pentru a va oferi cel mai inalt nivel de calitate a sunetului.
Acest monitor video de ultima generatie pentru bebelusi, nu va deranjeaza constant cu un zgomot de fond atunci cand doriti sa va odihniti, deoarece BabyPing va alerteaza numai daca bebelusul plange.
Vreti sa auziti totul? Atunci opriti filtrul inteligent Smart Filter™si ascultati toate sunetele pe care BabyPing le capteaza.

-Conectare Permanenta Constant-Connect™

-Alerte instantanee, chiar si pe fundal
Vreti sa fiti in contact permanent cu bebelusul vostru, iar BabyPing va faciliteaza acest lucru gratie tehnologiei sale integrate1.
-Constant-Connect™ functioneaza ca un tether invizibil intre dispozitivul vostru iOS si monitorul video BabyPing, alertandu-va instantaneu atunci cand bebelusul plange sau anuntandu-va daca apar probleme de conectare/retea - practic tinandu-va in permanenta informati.
Fie ca sunteti intr-o convorbire, vizionati un film sau jucati un joc, BabyPing utilizeaza in permanenta tehnologia -Constant-Connect™ pentru a va alerta si a va informa oriunde va aflati si ori de cate ori este necesar.
Usor de utilizat si de instalat

-Conectati-va in cateva secunde - nu se poate mai usor de atat :)!


BabyPing a fost proiectat pentru parinti ca voi. Parinti ocupati, care au nevoie sa-si concentreze activitatile pentru a se focusa pe ingerasul lor.
Suntem constienti ca nu aveti timp sa parcurgeti un manual de 100 de pagini si probabil ca, in momentul acesta nu aveti nici macar timp sa luati masa; si de aceea BabyPing a fost proiectat si conceput astfel incat sa fie extrem de simplu si foarte intuitiv de utilizat.
Procesul de instalare in 5 pasi va permite sa monitorizati bebelusul in cateva minute, nu ore, ajutansdu-va sa castigati timp pentru lucrurile cu adevarat imortante in viata voastra.
Filmare invizibila pe intuneric

-Imagine cristal in orice moment din zi sau din noapte
BabyPing va permite sa vedeti bebelusul indiferent de momentul din zi sau din noapte, gratie tehnologiei sale automate de vizionare nocturna care se activeaza imediat ce monitorul detecteaza intunericul.
In plus, spre deosebire de alte monitoare video pentru bebelusi, sistemul de vizionare nocturna al BabyPing este invizibil, adica nu declanseaza nicio luminita care sa deranjeze bebelusul in timpul somnului!


Zero Interferente

-Nu o sa va bruieze Wi-Fi-ul precum alte monitoare
Ofcom, autoritatea britanica care reglementeaza comunicatiile, a determinat ca semnalele radio emise de monitoarele traditionale pentru bebelusi se constituie ca sursa nr. 1 de interferente Wi-Fi din zonele urbane.
Cu toate ca BabyPing utilizeaza reteaua voastra de Wi-Fi pentru a functiona, aceasta nu va emite si nu va intercepta niciun fel de semnale externe - astfel ca nu veti intercepta niciodata semnale radio ale autoturismelor care trec prin zona sau ale monitorului bebelusului vecinului vostru; si cel mai important lungimea de banda a Wi-Fi-ului vostru nu va fi afectata.


Dublu nivel de securitate

-Privat, sigur si securizat
Nu mai trebuie sa va ingrijorati ca vecinul care are aceeasi marca de monitor v-ar putea auzi intercepta accidental bebelusul.
BabyPing este un monitor video de ultima generatie care a luat in calcul, in mod deosebit, si siguranta familiei voastre. Video monitorul BabyPing ofera intimitate maxima si garanteaza linistea parintilor, gratie sistemului sau integrat cu nivel dublu de securitate – ce are la baza metode de incriptare de ultima generatie si protectie prin parola; si va garanteaza control total asupra cui poate accesa monitorul vostru.


Alerte personalizabile

-Alerte sonore, sub forma de vibratii sau afisate pe ecran
Plansetele unui bebelus in toiul noptii pot tulbura somul intregii familii si de aceea, aplicatia BabyPing va permite sa selectati modul vibratii sau silentios, astfel ca veti fi avertizat in functie de optiunea voastra.
Filtrul inteligent Smart Filter™ al BabyPing va elimina orice zgomot de fond, astfel ca, chiar daca setati modul audio veti fi deranjat numai daca bebelusul plange.
Filmare color 100%

-Urmariti-va bebelusul la super rezolutie
Monitorul video BabyPing este echipat cu o camera video de mare rezolutie care va permite vizionarea bebelusului cu mare claritate. Gratie sistemului de vizionare nocturna, chiar si imaginile inregistrate pe intuneric total au claritate si rezolutie mult mai mari decat ale oricarui alt video monitor de bebelusi.
Imaginile color de mare claritate, redate de BabyPing va permit sa vizionati bebelusul asa cum va doriti - de ce sa va multumiti cu imagini neclare si de proasta calitate?
Nu este nevoie de niciun fel de computer

-Se utilizeaza si se instaleaza direct de pe dispozitivul vostru iOS
Credeti ca utilizarea monitorului video BabyPing va fi dificila? Nici gand! BabyPing este atat de avansat incat nu veti avea nevoie de niciun fel de computer pentru a-l instala sau a-l folosi - totul se face direct de pe dispozitivul vostru iOS.
Mai mult, monitorul video BabyPing se conecteaza la reteaua voastra Wi-Fi si functioneaza fara a mai fi nevoie de echipamente aditionale, dispozitive speciale sau computere care trebuie sa fie conectate in permanenta.
Ultima generatie de conexiune Wi-Fi N wireless

-De 5 ori mai rapid, la distanta de 2 ori mai mare
Cea mai recenta si mai avansata tehnologie Wi-Fi este acum integrata pe video monitorul BabyPing, permitandu-va sa va bucurati de toata puterea retelei voastre.
-Utilizand 802.11n, BabyPing se poate conecta la retea de 5 ori mai repede si sa emita la o distanta de 2 ori mai mare.
Monitorul vostru BabyPing se conecteaza direct la reteaua de internet de acasa astfel eliminand complicatiile legate de interferente sau de probleme de securitate.
Nu necesita baterii

-Intotdeauna functional fara a trebui reincarcat
BabyPing are ca si caracteristica primordiala siguranta - si cum ar putea siguranta sa se bazeze pe o baterie? BabyPing elimina neplacerile legate de reincarcarea statiilor receptoare sau de inlocuirea bateriilor consumate prin alimentarea sa direct de la priza.
-Nu aveti nevoie de baterii suplimentare, costuri suplimentare si nu trebuie sa asteptati ca monitorul sa se reincarce inainte de a putea fi utilizat.
Sonor de inalta calitate

-Asculta fiecare sunet gratie microfonului incorporat
Parintii pot asculta fiecare murmur, gangureala sau planset al bebelusului lor, sau gratie tehnologiei filtrului inteligent Smart Filter™ al BabyPing, pot fi alertati numai atunci cand sunetul atinge un anumit volum.
-Nu veti experimenta niciodata bazaitul sau zgomotele de fundal asociate monitoarelor traditionale pentru bebelusi. Monitorul video BabyPing nu lasa loc de interpretare si va livreaza intacte toate gangurelile si plansetele bebelusului vostru prin intermediul microfonului de inalta definite incorporat in monitor.
Bebe la indemana oriunde, oricand

-Aplicatia nostra gratuita va ajuta sa instalati monitorul in cateva minute si sa va conectati la bebelusul vostru in cateva secunde
-Aplicatia interactiva BabyPing va trece prin procesul extrem de facil de instalare a monitorului video si munceste in locul vostru.
-Bagati-l in priza, conectati-l la reteaua de Wi-Fi (internet) si incepeti monitorizarea.


Fara dezordine

-Simplificati-va viata, de ce sa depozitati mai multe dispozitie decat este nevoie?
Viata voastra este deja supra incarcata cu tot soiul de produse pentru bebelusi - de ce sa mai adaugati inca un o gramada? BabyPing va ajuta sa va simplificati viata utilizand un simplu monitor video si dispozitivul vostru iOS, deja existent.
Fara incarcatoare, fara dispozitive voluminoase care va ocupa mainile, fara baterii de rezerva si fara computer de utilizat cand vine vorba de BabyPing - libertate de miscare maxima si niciun fel de dezordine.


Monitor & multifunctional

-Functioneza in fundal, astfel ca puteti continua sa va jucati :)
-Aplicatia BabyPing monitorizeaza in permanenta bebelusul, chiar si atunci cand nu-l puteti vedea - permitandu-va sa va folositi dispozitivul iOS dupa bunul plac si dupa nevoi; pe Twitter, jucand jocuri, ascultand muzica, sau purtand o conversatie - Aplicatia BabyPing trece automat pe cel mai bun nivel de monitorizare indiferent de actiunea pe care o intreprindeti pe dispozitivul vostru.
-Vizioneaza pe mai multe dispozitive

-Adauga mai multe dispozitive - fara niciun cost
BabyPing este compatibil cu dispozitivele iOS pe care le detineti deja, fie ca e vorba despre un iPhone, iPod Touch sau un iPad; BabyPing se poate instala pe oricare din ele.
-Monitorul ve permite sa va conectati si sa vedeti bebelusul pe mai multe dispozitive in acelasi timp, asa incat mami si tati sa se poata uita in acelasi timp indiferent in ce colt al casei se afla.
-Optati pentru aplicatia BabyPing+ si va puteti viziona bebelusul de orinde din lume.

-Auto actualizabil, in permanenta evolutie

-Lucram cu parinti adevarati pentru a va oferi aplicatii din ce in ce mai incredibile!
Odata achizitionat un monitor video pentru bebelusi, acesta va ramane neschimbat pentru totdeauna; nimic nou, nimic care se poate imbunatati. BabyPing este diferit - este un produs in permanenta evolutie. a oferim actualizari absolut gratuite ale soft-ului de functionare direct prin aplicatia disponibila pe App Store, cu noi caracteristici si modalitati de conectare.
Sunteti innebuniti dupa o anumita specificatie? Suneti-ne despre ce este vorba. Va deranjeaza o anumita caracteristica? Anuntati-ne. Noi colaboram cu parintii, rafinand pe cat posibil caracteristicile deja existente sau adaugand anumite specificatii aplicatiei, astfel incat monitorul BabyPing de care v-ati indragostit azi sa fie si mai bun maine.


Cum functioneaza

-Ce face si de ce aveti nevoie pentru a folosi un BabyPing?
Viata voastra este deja supra incarcata cu tot soiul de produse pentru bebelusi - de ce sa mai adaugati inca un o gramada? BabyPing va ajuta sa va simplificati viata utilizand un simplu monitor video si dispozitivul vostru iOS, deja existent.
Fara incarcatoare, fara dispozitive voluminoase care va ocupa mainile, fara baterii de rezerva si fara computer de utilizat cand vine vorba de BabyPing - libertate de miscare maxima si niciun fel de dezordine.
Ce face si de ce aveti nevoie pentru a folosi un BabyPing?
Monitorul video se conecteaza la reteaua voastra de internet Wi-Fi sau prin cablu. Numai dispozitivele iOS din reteaua voastra pot accesa video monitorul BabyPing (cu exceptia cazului in care utilizati aplicatia BabyPing+)
Pentru mai multa protectie puteti seta o parola de acces pentru monitorul video BabyPing ca sa restrictionati accesul de vizionare in propria voastra retea. Video monitorul BabyPing poate fi utilizat extensii ale cablului de alimentare sau sau de internet in cazul in care trebuie acoperite distante foarte mari.
Accesati monitorul BabyPing de oriunde din lume prin retea 3G, 4G sau Wi-Fi

-Accesati de oriunde
-Accesati monitorul BabyPing de oriunde din lume prin retea 3G, 4G sau Wi-Fi
-Fie ca va indreptati spre serviciu, sunteti intr-o deplasare sau ati iesit undeva in oras si v-ati lasat bebelusul acasa cu bona, aplicatia BabyPing+ va permite sa va vedeti si sa va ascultati bebelusul de oriunde prin reteaua de internet.
Cu ajutorul unui dispozitiv iOS si al oricarui tip de conexiune la internet – 3G, 4G, sau Wi-Fi – va puteti loga in contul vostru BabyPing si va puteti vedea si auzi bebelusul cu usurinta si in deplina siguranta de oriunde, fara a intrerupe sau a afecta in vreun fel functionalitatea de monitorizare locala a BabyPing.
-Nu veti mai pierde niciun moment important din viata bebelusului vostru

Fiti la capul patului bebelusului vostru din cealalta parte a lumii
Nu sunteti acasa si vreti sa vedeti ce mai fac cei dragi de acasa?
Acum puteti fi la capul patului bebelusului din celalalt capat de lume. Filmare color 100%, sunet de inalta calitate, vizionare nocturna la mare rezolutie, afisare optionala pe tot ecranul - e ca si cum esti chiar acolo.
De acum inainte taticii aflati in deplasare sau mamicile recent intoarse la serviciu nu vor mai avea niciun motiv sa se topeasca de dorul bebelusului pentru ca vor fi la curent in fiecare secunda cu ceea ce micutul pune la cale.


Impartasiti bucurii

-Lasati-i pe cei dragi sa se conecteze prin BabyPing cu ajutorul sistemului rapid de invitatie
BabyPing incorporeaza acum un sistem de invitatie, astfel ca mandri parinti sa poata acorda acces la monitorul lor prietenilor si rudelor apropiate!
Trimiteti o invitatie prietenilor sau familiei pentru ca acestia sa poata descarca aplicatia BabyPing+, sa se conecteze si sa vizualizeze monitorul vostru fie ca sunt la plimbare sau in celalalt capat de lume. Impartasiti bucurii!
Mereu in control

Autorizati & controlati accesul la monitorul vostru - sigur si securizat
Spre deosebire de alte monitoare inteligente, care-i forteaza pe parinti sa faca continuu streaming online, chiar si atunci cand sunt acasa, BabyPing le ofera 2 variante - una locala si una la distanta. Parintii au control total asupra celei mai avansate tehnologii de monitorizare a bebelusilor, dupa bunul lor plac.
Stabiliti cine poate accesa monitorul vostru printr-o parola sigura si un proces de inregistrare securizat, si fiti la curent cu cei care va acceseaza monitorul printr-un simplu clic.


Detalii tehnice

-Tot ce se gaseste in componenta micului monitor BabyPing
Monitorul video BayPing va ofera inca cate o pereche de ochi si de urechi care sa va monitorizeze bebelusul de oriunde v-ati afla in casa sau in gradina.
Utilizand cea mai avansata tehnologie IP si wireless, in combinatie cu cele mai recente descoperiri in domeniul aplicatiilor iOS, BabyPing va permite sa beneficiati de o tehnologie de ultima generatie chiar la voi acasa.
ce se gaseste in componenta micului monitor BabyPing


Monitor:

-Lentila 310,000 Pixel 1/4" CMOS.
Unghi de vizionare 60°(H) 45°(V).
30fps @ 640x480 rezolutie. Microfon incorporat.
-Vizionare nocturna:

-30 de LED-uri infrarosii invizibile cu o distanta de vizionare de 10m.
-Conexiuni internet: Conexiuni internet
-Ethernet si Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n).

Securitate Wi-Fi:

-WEP (64/128 bit), WPA-PSK (AES/TKIP), WPA2-PSK (AES/TKIP).

Detalii tehnice Adaptori priza: Adaptori priza
100-240V AC. Cablu electric de 3m cu adaptori pentru prize UK/US/UE
Consum electric:

3.75W.


Greutate monitor:  Greutate si dimensiuni video monitor BabyPing 150g.
Dimensiuni:  85mm x 85mm x 30mm.

Incarcare video ...


Opinii despre BabyPing Video Monitor BABYV002Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu BabyPing Video Monitor BABYV002


Nu sunt produse de afișat