0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Biberon Biboz 150ml - Bleu Beaba
0.0 ( 0 opinii )Biberon Biboz 150ml - Bleu Beaba
BEABA
Preț: 51,00 Lei
*Prețul conține TVA
Indisponibil
Indisponibil
Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!


Producător: BEABA Cod: B911458

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Biberon Biboz 150ml - Bleu BeabaBiberonul Biboz de la Beaba de 150 ml este in totalitate din silicon si nu contine BPA.

Tetina sa unica ii permite bebelusului sa-si gestioneze singur suptul prin respectarea ritmului fiziologic al acestui proces si favorizeaza alternanta biberon-san!

Forma sa generoasa si naturaletea siliconului, ii ofera bebelusului o senzatie placuta, foarte apropiata de cea a suptului la sanul mamei.

Bebelusul suge in functie de propriul sau ritm: valva se inchide sau se deschide in functie de miscarile acestuia.

Valva anti-colici "Make it simple" nu-i permite bebelusului sa inghita aer in timpul suptului.Gura larga a biberonului permite o umplere si o curatare rapida.

Forma ergonomica, semi-rigida, usor, faciliteaza prinderea.

Gradare vizibila.

Baza in forma de semi-luna este usor de curatat si impiedica aparitia depunerilor.

Tetine compatibile : debit variabil, prima varsta, a doua varsta si lichide groase.

Precautii pentru folosire Biberonul Biboz are o structura din plastic rigid, acoperit cu silicon flexibil. Ansamblul inovativ de materiale sanatoase, placute la atingere si ergonomice necesita luarea unor anumite precautii de folosire. CURATAREA Inainte de prima utilizare, curatati toate partile componente ale biberonului cu apa si sapun. Dupa fiecare utilizare, spalati fiecare componenta a biberonului separate, cu ajutorul unei perii Acest biberon trebuie spalat doar ocazional la masina de spalat vase pentru a evita uzarea sa si in special uzarea siliconului care face ca biberonul sa arate in vechit mai repede. Nu folositi produse abrazive care pot deteriora biberonul. Intre utilizari procesul poate fi repetat in mod regulat, sau de cate ori se doreste. STERILIZAREA Inainte de prima utilizare, biberonul trebuie sa fie sterilizat. Sterilizarea se poate face dupa desfacerea biberonului in parti componente, fie prin fierbere , fie cu ajutorul unui dispozitiv special de sterilizare. Procesul de sterilizare poate fi repetat in mod regulat, dupa cum se doreste. INCALZIREA Biberonul Biboz poate fi incalzit folosind marea majoritate a aparatelor de incalzit cu aburi sau in sistem bain-marie. Biberonul Biboz este compatibil cu incalzirea la cuptorul cu microunde dupa ce se indeparteaza tetina si inelul de fixare al tetinei. Daca se foloseste pentru incalzire sistemul Beaba Bib’Secondes, trebuie folosita crucea griaflata in cutia incalzitorului Bib’Secondes. In cazul in care exista probleme de compatibilitate intre Biboz si Bib’Secondes, va rugam sa contactati service-ul Beaba: StrVeseliei nr 39-41 Sector 5, Bucuresti. Pentru sanatatea si siguranta bebelusului ATENTIONARI! Acest produs trebuie folosit numai sub supraveghereaunui adult. Nu folositi niciodata tetina biberonului pe post de suzeta. Suptul continuu din biberon poate duce la aparitia cariilordentare. Verificati intotdeauna temperatura mancarii inainte de a hrani bebelusul. Tineti toate elementele nefolosite ale biberonului departe de copil. Inainte de utilizarea biberonului, examinati si trageti de tetina in toatedirectiile. Aruncati tetina inainte de primul semn de deteriorare sau slabire. Nu expuneti tetina biberonului in mod direct la soare sau la caldura. Nu lasati tetina sa stea intr-un produs dezinfectant (solutie de sterilizare) mai mult decat durata recomandata, deoarece acest lucru poate duce la slabirea tetinei. Inainte de prima utilizare tineti produsul in apa la temperatura de fierbere timp de 5 minute din motive de igiena. Curatati biberonul inainte de fiecareutilizare. Fiti atenti atunci cand incalziti biberonul la cuptorul cu microunde. Intotdeauna amestecati mancarea dupa incalzire pentru o distributie uniforma a caldurii si verificati temperatura biberonului inainte de hranire. Acest biberon nu poate fi utilizat in cuptorul normal. Pentru sanatate si siguranta se recomanda ca tetinasa fie schimbata in mod regulat.

Acest produs este fabricat in Franta.Opinii despre Biberon Biboz 150ml - Bleu BeabaNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Biberon Biboz 150ml - Bleu Beaba


Nu sunt produse de afișat