Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRI copiidevis.ro
0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRI
0.0 ( 0 opinii )Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRI
Disney Jdfl
Preț: 69,99 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DISNEY JDFL Cod: KS0871

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRIPastreaza-ti bijuteriile favorite in aceasta rafinata cutie de bijuterii Kimmidoll AIRI. Cutia este dotata in interior cu oglinda pe capac si 2 sertare mobile. Cutia este confectionata din carton stratificat si se inchide cu un dispozitiv de siguranta. Gama de cadouri si decoratiuni de interior Kimmidoll reprezinta un mod select de impartasire a unui sentiment, de la clasicul breloc care poate fi tinut aproape si purtat pretutindeni pana la o minunata cana din portelan care poate fi apreciata in fiecare zi. Este ambalata intr-o folie tiplata transparenta.

Dimensiuni: 12x15x13 cm

Airi "Adored"
"My spirit is cherished and loved. Your presence fills with joy the hearts of those who love you, bringing smiles, laughter and tears of happiness. May your life always be cradled in the affectionate embrace of those who truly cherish you."

Airi "Adorat"
"Spiritul meu este pretuit si iubit. Prezenta ta umple de bucurie inimile celor care te iubesc, aducand zambete, rasete si lacrimi de fericire. Fie ca viata ta sa fie mereu leganata in imbratisarea afectuoasa a celor care cu adevarat te pretuiesc."Opinii despre Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRINicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Cutie bijuterii colectia Kimmidoll AIRI


Nu sunt produse de afișat