0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Cutie bijuterii colectia Kimmidoll NAMIKA
0.0 ( 0 opinii )Cutie bijuterii colectia Kimmidoll NAMIKA
Disney Jdfl
Preț: 69,99 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DISNEY JDFL Cod: KS0870

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Cutie bijuterii colectia Kimmidoll NAMIKAPastreaza-ti bijuteriile favorite in aceasta rafinata cutie de bijuterii Kimmidoll NAMIKA. Cutia este dotata in interior cu oglinda pe capac si 2 sertare mobile. Cutia este confectionata din carton stratificat si se inchide cu un dispozitiv de siguranta. Gama de cadouri si decoratiuni de interior Kimmidoll reprezinta un mod select de impartasire a unui sentiment, de la clasicul breloc care poate fi tinut aproape si purtat pretutindeni pana la o minunata cana din portelan care poate fi apreciata in fiecare zi. Este ambalata intr-o folie tiplata transparenta.

Dimensiuni: 12x15x13 cm

Namika "Good Fortune"
"My spirit brings abundance and blessings. By always seeking positive and enriching experiences, you bring the gifts of my spirit into your life. May you enjoy a full and fortunate life, blessed every day with all that is good and true."

Namika "Noroc"
"Spiritul meu aduce abundenta si binecuvantari. Cautand mereu experiente pozitive si bogate, aduci darurile duhului meu in viata ta. Fie ca tu sa te bucuri de o viata plina si norocoasa, sa fii binecuvantat in fiecare zi cu tot ceea ce este bun si adevarat."Opinii despre Cutie bijuterii colectia Kimmidoll NAMIKANicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Cutie bijuterii colectia Kimmidoll NAMIKA


Nu sunt produse de afișat