0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

Idei de cadouri
Cadouri pentru copii 0-12 luni Cadouri pentru copii 0-12 luni
2 produse
vezi toate produsele
Cadouri pentru copii 1-2 ani Cadouri pentru copii 1-2 ani
1 produs
vezi toate produsele
Cadouri pentru copii 3-4 ani Cadouri pentru copii 3-4 ani
2 produse
vezi toate produsele
Achizitionarea unor cadouri pentru copii este un eveniment ce face parte din viata oricarei persoane. Insa si cand vine vorba despre cadouri pentru copii intervine problema eterna Cum ne asiguram ca ceea ce cumparam este un cadou reusit. Cel mai important criteriu in alegerea unor cadouri pentru copii este varsta copilului. Toate jucariile sunt impartite pe diverse categorii de varsta deci este extrem de important sa ne asiguram ca jucaria face parte din categoria de varsta in care se afla copilul.
Astfel pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 luni trebuie avut in vedere faptul ca copilul nu are absolut nici o preferinta. Deci nu putem vorbi de ce i-ar placea copilului, in schimb putem vorbi de ce i-ar fi util copilului. Perioada de 0-12 luni este perioada in care copilul isi dezvolta capacitatile motorii, coordonarea mana-ochi, vorbirea si capacitatile logice si intelectuale. Deci toate jucariile achizitionate trebuie sa ajute in dezvoltarea acestor elemente. Spre exemplu jucariile muzicale si in general cele care scot sunete il vor ajuta pe micut in vorbire deoarece el va incerca sa imite sunetele pe care le aude de la jucarii si isi va dezvolta corzile vocale. Pentru dezvoltarea capacitatii de gandire a copilului sunt ideale atat puzzel-urile cu forme cat si jucariile interactive, ce se lumineaza sau scot anumite sunete la indeplinirea anumior actiuni. Ca o regula generala toate jucariile pentru aceasta categorie trebuie sa fie cat mai viu colorate pentru a stimula cat mai mult centri vizuali ai copilului. Un cadou ce nu poate da gres il reprezinta diferitele centre de activitate deoarece ele acopera tote nevoile unei jucarii pentru bebelusi.
Deja la varsta de 1-2 ani copilul va incepe sa aiba anumite preferinte la jucarii, si desi absolut orice cadou nou ii va starni interesul el se va plictisi de anumite cadouri mai repede decat de altele. De aceea cand cumparam cadouri pentru copii din categoria de varsta 1-2 ani trebuie avut in vedere care ar fi jucariile sale preferate. Ca exemple de cadouri pentru copii ar fi blocurile de constructii ce ajuta la dezvoltarea creativitatii, dar si jocurile educative ce il pot ajuta sa invete culorile, animalele si alte lucruri elementare. Raman in continuare foarte bune puzzel-urile cu forme ce dezvolta capacitatile intelectuale ale copilului.
Pentru categoria de varsta 2-4 ani, cele mai bune cadouri pentru copii ar fi acele jucarii care imita activitati casnice si se bazeaza pe imaginatia copilului. Spre exemplu o masina de tuns iarba cu care copilul sa il Ñajute pe parinte sa tunda iarbaì ar fi extrem de apreciata. Un alt exemplu ar fi bucatariile in care copilul sa prepare macare sau seturile de unelte. Alte cadouri pentru copii ar fi cuburile de constructie. Pentru copii de 5-7 ani cele mai bune cadouri sunt cele cu personajele din desenela lor preferate, sau cele care ii permit sa joace un rol. De obicei la varsta asta toti copii isi doresc sa devina ceva cand ajung mari; politisti, pompieri, sau astronauti, roice jucarie care ii permite sa intre in personaj sunt foarte apreciate. Un alt exemplu de cadou pentru copii il reprezinta jucariile lego ce sunt extrem de apreciate de copii. Tot odata daca vreti sa oferiti un cadou primavara sau vara o bicicleta, o tricileta sau un set de jucarii pentru nisip ar fi extrem de apreciate de catre micut.
Pentru copii din categoria 8-11 ani cadourile trebuie luate in functie de anotimp deoarece el va petrece din ce in ce mai mult la joaca afara si nu in casa. Deci pentru primavara si vara o bicicleta, o pusca cu apa, o minge de fotbal sunt cadouri extrem de bune, pe cand pentru iarna cadouri precum saniutele papusile sau jucariile lego sunt mai bune deoarece copilul nu va petrece prea mult timp afara si se va juca mai mult in casa.
Pentru categoria de varsta 12- 14 ani cadourile pot devine mult mai complexe. Jucariile cu radio-comanda cur ar fi masinutile sau avioanele sunt extrem de apreciate. Tot odata bicicletele si rolele raman cadouri exceptionale. In concluzie atunci cand alegem cadouri pentru copii trebuie sa avem grija ca acel cadou este potrivit varstei copilului este bine sa avem macar o idee despre gusturile sale. Daca stim un desen care ii place mult sau un film, atunci orice jucarie cu acea tematica va fi un cadou reusit.CATEGORIIDrop