0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Interfon digital Motorola MBP16
5.0 ( 2 opinii )Interfon digital Motorola MBP16
MOTOROLA
Preț: 255,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: MOTOROLA Cod: MBP16

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Interfon digital Motorola MBP16Monitorul Audio Digital Motorola MBP16 va va oferi siguranta ca bebelusul dvs doarme linistit, in plus va ofera oportunitatea unica pentru doua cai de comunicare pentru confortul dvs si siguranta bebelusului dvs.

Echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.9 GHz pentru claritatea sunetului, va puteti simti confortabil pentru ca veti auzi tare si clar cand bebelusul are nevoie de dvs.

Display-ul LCD indica nivelul activitatilor si al sunetului precum si temperature din camera bebelusului. Criptarea datelor este adaugata pentru a creste securitatea sunetului.

Monitorul Audio Digital Motorola MBP16 are o impresionanta raza de actiune, peste 300 de metri in camp deschis, permitandu-va astfel deplasarea prin casa sau prin curte stiind ca veti auzi daca bebelusul va plange.

Baby Monitorul Audio Digital Motorola's MBP16 de la Motorola este alegerea perfecta pentru orice parinte sau bona.

Display-ul LCD va va arata in timp real nivelul sunetului si al activitatilor din camera bebelusului, de asemenea si temperatura.

Tehnologie 1.9GHz DECT 6.0 si ecran LCD

Ofera mai multa siguranta conexiunii wireless connection fata de modelele anterioare cu antenna 900MHz. aceasta inseamna o mai buna acoperire si mai mica sansa de a pierde ceva important din camera bebelusului .

LCD monocrom arata in timp real nivelul sunetului, temperature din camera, permitandu-va sa fiti informati atat visual cat si auditiv.

Monitorul de temperatura din camera copilului

Monitorul MBP16 este echipat cu sensor pentru temperatura care este raportata pe dispay-ul LCD. Puteti fi sigur ca niciodata nu este prea cald sau prea rece.

Raza de actiune peste 300M

Wireless-ul superior al MBP16 va permite sa fiti conectati cu Bebelusul dvs pana la 300 de metri departare.

Chiar daca aveti o casa mare, nu trebuie sa renuntati la a fi conectati cu bebelusul dvs. Alarma sonora porneste cand iesiti din raza de actiune.Opinii despre Interfon digital Motorola MBP16Foarte util  - Gabi Avram - 6/12/2012   
Rating:
Imi este foarte folositor. Are acoperire buna (stau la casa si acopera orice colt de casa sau curte), este usor de folosit, receptor foarte sensibil (auzi si cel mai mic zgomot de la copil), nu te deranjeaza zumzetul de fundal deoarece se activeaza doar la zgomot (in rest este in standby), are functie de vorbit cu copilul, autonomie buna. Este complet, recomand!


Este foarte bun  - Alexa - 23/11/2012   
Rating:
Ceea ce imipalce cel mai mult este ca pot sa ma misc oriunde prin casa si el tot functioneaza perfect. Astfel oriunde sunt in casa sunt sigura ca pot sa aud daca incepe sa planga copilul.


Nume:

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Interfon digital Motorola MBP16


Nu sunt produse de afișat