0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


LEGO Hidden Side - Laboratorul cu fantome al lui J.B. L70418
0.0 ( 0 opinii )LEGO Hidden Side - Laboratorul cu fantome al lui J.B. L70418
Preț: 99,00 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: LEGO CDV Cod: CDV-LEGO-70418

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

LEGO Hidden Side - Laboratorul cu fantome al lui J.B. L70418Caracteristici

LEGO Hidden Side Laboratorul cu fantome al lui J.B.:

Aplicația LEGO Hidden Side este disponibilă în Google Play și App Store numai pentru anumite telefoane mobile dotate cu tehnologie AR. Consultă lista dispozitivelor compatibile aici: https://www.lego.com/devicecheck

  • Descarcă aplicația gratuită LEGO Hidden Side și îndreaptă telefonul spre setul 70418 Laboratorul cu fantome al lui J.B. pentru a aduce la viață setul și a dezvălui Lumea Ascunsă. Mișcă telefonul deasupra diverselor zone pentru a descoperi împrejurimile ascunse din jurul modelului.
  • Această jucărie cu realitate augmentată include 3 figurine: Jack Davids, J.B. și Douglas Elton, plus cățelul-fantomă Spencer.
  • Laboratorul cu fantome al lui J.B. include un laborator cu o celulă alimentată de o bobină Tesla pentru a extrage fantomele plus ogrămadă de detalii tehnologice.
  • Bazate în orașul Newbury, unde fantomele bântuie oamenii și clădirile, seturile de joacă LEGO Hidden Side oferă copiilor joaca de-a vânătoarea de fantome, combinând modelele LEGO fizice cu realitatea augmentată complet interactivă.
  • Construiește și joacă-te cu setul fizic apoi adu-l la viață în timp ce interacționezi cu el și îl vezi prin aplicație.
  • Când folosești aplicația LEGO Hidden Side e ca și cum te-ai uita printr-o fereastră spre o Lume Ascunsă înfricoșătoare plină de mistere de rezolvat, fantome de învins și câte un boss fantomă de înfrânt în fiecare set.
  • Pentru a vă putea bucura de experiența realității augmentate pe deplin, o tabletă sau un telefon mobil este necesar, dar acestea nu sunt incluse. Compatibil cu anumite dispozitive iOS și Android. Verificați compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck. Cereți permisiunea părinților înainte de a intra online.
  • Laboratorul măsoară peste 13 cm înălțime, 18 cm lățime și 9 cm lungime atunci când este bântuit.s

 

 

Descriere

70418 - Laboratorul cu fantome al lui J.B.:

Pornește în aventuri palpitante cu joacă în realitatea augmentată cu setul LEGO Hidden Side 70418 Laboratorul cu fantome al lui J.B. Această jucărie cu aplicație combină un model LEGO cu realitatea augmentată pentru copii pentru a oferi o experiență de joacă complet interactivă. Descarcă aplicația gratuită Hidden Side și scanează modelul cu telefonul pentru a îl aduce la viață. Cu update-uri continue, câte o fantomă boss de învins în fiecare set, mistere noi de rezolvat, obiecte interesante de găsit, jocuri de jucat și fantome de colecționat, acest set LEGO Hidden Side duce joacă LEGO într-o altă dimensiune! Laboratorul lui J.B. include o grămadă de detalii și echipament științific inspirat din lumea reală, pentru ore întregi de joacă. Copiii vor adora să construiască și să se joace cu laboratorul inspirat din poveștile cu savanți nebuni și să elimine fantoma care îl bântuie pe îngrijitorul prietenos în aplicație. Eroul, îngrijitorul și fetița pasionată de știință, plus cățelul-fantomă adaugă distracției.Opinii despre LEGO Hidden Side - Laboratorul cu fantome al lui J.B. L70418Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu LEGO Hidden Side - Laboratorul cu fantome al lui J.B. L70418


Nu sunt produse de afișat