0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PO
0.0 ( 0 opinii )Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PO
QUERCETTY
Preț: 250,00 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: QUERCETTY Cod: Q0848

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PO"Jocul Pixel Art C-3PO face parte din cea mai moderna gama de jocuri cretive Quercetti: Pixel Art, seria Star Wars.
Cu revolutionarele jocuri tip mozaic din noua gama Quercetti Pixel Art, poti crea adevarate opere de arta care ii vor incanta deopotriva atat pe copii cat si pe adulti.
Tot ce trebuie sa faci este sa asezi plansa model deasupra placii de joc, apoi sa incepi sa fixezi piesele de mozaic tip Peg. Piesele au 6 culori, dar daca iti vei privi opera de la distanta, vei vedea cum culorile se contopesc si rezulta o imagine cu culori si nuante noi, asemanatoare unei fotografii. Este acelasi principiu numit “mixarea spatiala a culorilor” pe care il foloseau Pintilistii la sfasitul secolului al XIX-lea. Aceasta tehnica este folosita si atunci cand se printeaza pe hartie, fie pentru a reproduce fotografii, fie ele alb-negru sau color, imaginea trebuie mai intai descompusa intr-o serie de puncte colorate foarte mici care apoi sunt recompuse de ochiul uman.
Setul include 6 tuburi pentru pastrarea pieselor mozaic tip Peg, cate unul pentru fiecare culoare. In joc mai sunt 4 planse de lucru si o rama pentru a putea agata pe perete mozaicul rezultat, la fal ca si in cazul unei picturi.
Cu Pixel Art aveti tot ceea ce va trebuie pentru a va decora camera si a va uimi prietenii cu operele de arta extrem de rafinate, ca o explozie de culoare, create chiar de voi.
Jocul contine:
• 14800 piese tip Peg cu diametru de 4ᵠ in 6 culori;
• 9 placi de lucru interconectabile;
• 1 rama pentru tabloul mozaic;
Joc nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.
Jocul este recomandat persoanelor cu varsta intre 9 si 99 ani.Opinii despre Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PONicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PO


Nume produs
Preț

34,00 Lei

79,90 Lei

74,90 Lei

149,90 Lei

34,00 Lei

Produse comandate cu Quercetti Pixel Art Star Wars C-3PO


Nu sunt produse de afișat