0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix Blue
0.0 ( 0 opinii )Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix Blue
Transport Gratuit
Preț: 1.499,00 Lei
*Prețul conține TVA
Indisponibil
Indisponibil
Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!


Producător: DIONO ERF Cod: D11302

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix BlueScaunul auto cu Isofix Orcas NTX Fix de la firma americana lider in siguranta auto copii, Diono, este proiectat sa fie un companion constant pentru fiecare aventura. Fiind o combinatie perfecta de stil, siguranta si confort, alegeti Orcas pentru calatorie!

Scaunele auto Diono sunt recunoscute in  intreaga lume pentru gradul inalt de siguranta oferit micilor pasageri, dar si pentru confortul deosebit pe care copiii il au in timpul calatoriei.

Scaunul auto  cu Isofix Orcas NTX Fix a fost testat la toate cele 4 tipuri de impact: frontal, din spate, rostogolire si lateral.

De la 9 kg pana la 36kg (9 luni pana la 12 ani), Orcas NTX Fix este o alegere perfecta pentru orice parinte preocupata de siguranta auto a copiilor.
Prevazut cu un insert special pentru copiii mai mici, Orcas NTX Fix asigura un grad sporit de confort in timpul calatoriei. Apoi, pe masura ce copilul creste  si pana cand ajunge la greautatea de 36 kg, Orcas se transforma intr-un scaun pentru grupa 2/3, cu tetiera reglabila pe inaltime in 7 pozitii. Odata cu reglarea tetierei se realizeaza si pretensionarea centurilor proprii cu prindere in 5 puncte ale scaunului auto Orcas NTX Fix.

Echipat cu conectori isofix reglabili si cu un al doilea sistem de ancorare in partea superioara a Isofixului masinii prin curea de siguranta ,"tether strap", Orcas  NTX se monteaza stabil in masina, facand corp comun cu aceasta si asigurand protectie imbatabila in caz de impact. Faptul ca cel de al doilea punct de prindere este in partea superioara a Isofixului si nu in podea permite fixarea acestui scaun auto copii inclusiv in masinile care nu sunt i-Size.

Alternativ, pentru autoturismele care nu sunt prevazute cu sistem Isofix, scaunul auto Orcas NTX Fix poate fi instalat pur si simplu utilizand centurile de siguranta ale autovehiculului.

Protectia la impact superioara, este conceputa si testata la cele mai inalte standarde, pentru siguranta totala in timpul calatoriei.

Orcas  NTX Fix are 4 pozitii de inclinare, pentru confort si suport optim. Pernele cu spuma de memorie sunt, de asemenea, concepute pentru a asigura un confort deosebit.

Caracteristici:

Utilizare: 9 – 36 kg, aprox. 9 luni - 12 ani.


• Transformabil din grupa 1 in grupa 2/3. 
• Tetiera reglabila in 7 pozitii.
• Centura in 5 puncte, cu reglare rapida printr-o singura curea.
• Insert pentru copii mai mici (9-18 kg).
• 4 pozitii de inclinare pentru plus de confort.
• Perne cu spuma de memorie.
• Conectori isofix ajustabili si un al doilea sistem de prindere in partea superioara a sistemului Isofix al masinii printr-o curea de siguranta (thether strap)
• Alternativ, acesta poate fi instalat simplu folosind centurile de siguranta ale autovehiculelor.
• Protectie superioara la impact lateral.
• Husa textila detasabila, lavabila la 30 grade Celsius.

Detalii tehnice:

• Dimensiuni: 50 x 44 x 60 cm.
• Greutate: 11.2 kg.

Scaunul auto orcas Diono a fost testat si aprobat conform Standardalui European de Siguranta  ECE R44/04.Opinii despre Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix BlueNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix Blue


Nume produs
Preț

289,00 Lei

285,00 Lei

603,00 Lei

812,90 Lei

699,00 Lei

Produse comandate cu Scaun auto cu Isofix Diono 9-36 Kg Orcas NXT Fix Blue


Nu sunt produse de afișat