0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Soft educational LeapPad Cenusareasa
0.0 ( 0 opinii )Soft educational LeapPad Cenusareasa
LeapFrog
Preț: 129,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: LEAPFROG Cod: LEAP32014

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Soft educational LeapPad CenusareasaCenusareasa, soft educational Ultra E-Book. Joaca-te jocuri, citeste carti electronice, uita-te la filmulete, dowloadeaza aplicatii si multe altele! Vei invata: litere, pronuntie, rime, recunoastere cuvinte, formare cuvinte, ordografie si multe altele. Ai parte de cel mai luminos si mai mare ecran pentru jocul interactiv. Ai un pad pentru jocuri si un stilou pentru exersarea scrisului. Grafice la rezolutie inalta, care pot fi rulate flash, filmulete, grafice 3D. Poti personaliza continutul jocurilor, muzica si imagini de background. Jocurile se ajusteaza automat la nivelul de invatare a copilului, exista disponibila o biblioteca de peste 100 de jocuri si aplicatii ce pot fi downloadate. Parintii se pot conecta la Poteca de Invatare LeapFrog sa vada ce invata copilul precum si sa afle noi modalitati de joaca pentru imbogatirea calatoriei de invatare a copilului lor.

Bucura-te acum de povestea Cenusaresei, prezentata pe 3 nivele de dificultate. Impreuna cu Cenusareasa vei invata sa recunosti cuvinte, sa iti imbogatesti vocabularul in limba engleza, sa ai maniere si sa stii sa intretii o conversatie.

Produsul este in limba engleza. Produs cu licenta Disney/Pixar elements © Disney/Pixar. Functioneaza doar cu tabletele LeapPad Explorer sau LeapPad2 Explorer™. Jocul ofera o excelenta modalitate de invatare spontana a limbii engleze.Opinii despre Soft educational LeapPad CenusareasaNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Soft educational LeapPad Cenusareasa


Nu sunt produse de afișat