0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


ThinkFun Potriveste si invata
0.0 ( 0 opinii )ThinkFun Potriveste si invata
THINK FUN
Preț: 68,00 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: THINK FUN Cod: TF7911

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

ThinkFun Potriveste si invataUn joc educativ, fascinant, destinat prescolarilor cu ajutorul caruia ei invata sa faca asocieri intre elemente apartinand acelorasi categorii (numar, culoare, clasa de obiecte), si sa-si antreneze atentia si memoria.

Jocul este recomandat copiilor de la grupa mijlocie, mare sau pregatitoare de la gradinita si poate fi jucat in 2 sau mai multi jucatori.

Jocul contine 30 cartonase cu diverse notiuni si o ruleta sortatoare care indica un criteriu ( culoare, numar, clasa de obiecte) dupa care cartonasele trebuie imperecheate doua cate doua.

La inceputul jocului toate cartonasele se aseaza pe masa cu fata in jos. Un jucator va apasa pe ruleta, iar cand aceasta se opreste va fi anuntata notiunea dupa care trebuie imperecheate cartonasele.

De exemplu daca ruleta s-a oprit in dreptul culorii, jucatorul respectiv trebuie sa intoarca cu fata in sus doua cartonase si sa vada daca ele se pot imperechea pe criteriul culorii si sa sa scoata din joc perechea astfel formata.

Daca acestea sunt de culori diferite, jucatorul le va intoarce la loc, cu fata in jos, iar ceilalti jucatori trebuie sa fie atenti si sa memoreze ce imagini erau pe cartonasele respective, astfel incat, la urmatoarea rotire a ruletei sa poata imperechea mai repede cartonasele.

Jucatorul care a imperecheat cele mai multe cartonase la sfarsitul jocului va fi declarat castigator.

ThinkFun Potriveste si invata este nou, sigilat si livrat in ambalajul original.Opinii despre ThinkFun Potriveste si invataNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu ThinkFun Potriveste si invata


Nume produs
Preț

22,00 Lei

53,00 Lei

41,00 Lei

44,90 Lei

135,00 Lei

Produse comandate cu ThinkFun Potriveste si invata


Nume produs
Preţ

44,90 Lei