0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

Ordonare după:
produse pe pagină
 
1
         
Pagina:

Triciclete copii

Triciclete copii

Dolu Edcl
135,00 Lei

Bertoni
158,00 Lei


Fisher Price Evs
185,00 Lei


Super Plastic Toys
185,00 Lei

Super Plastic Toys
185,00 Lei

Super Plastic Toys
185,00 Lei

Milly Mally Pj
189,00 Lei


Trike Star
189,90 Lei

Chillafish
229,00 Lei

Fisher Price Evs
239,00 Lei

Chillafish
239,00 Lei


DHSBaby
245,00 Lei

Nordic Hoj
253,00 Lei


Dragi parinti daca doriti sa cumparati o tricicleta pentru copilasul dvs ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi pentru a alege o tricicleta de calitate si sigura care sa reziste in timp.
In primul rand sa alegeti o tricicleta fabricata din materiale de calitate si sigure care sa reziste pe intreaga perioada de utilizare ba chiar sa o folositi si in cazul in care veti mai avea un copil.
Daca copilasul dvs este prea micut si nu ajunge la pedale puteti opta pentru o tricicleta cu suport pentru picioare suport care poate fi detasat cu usurinta in momentul in care copilul creste si poate pedala singur.Majopritatea tricicletelor includ si un maner pentru controlarea directiei, maner de unde puteti manevra tricicleta.
Este foarte important si protectia copilului, in acest sens este esential sa optati pentru o tricicleta dotata bara circulara de protectie si centuri de siguranta reglabil ce ofera un plus de siguranta .
Nu trebuie sa neglijati conditiile meteorologice o tricicleta cu copertina fereste copilul de razele prea puternice, putand fi ridicata in cazul in care nu e necesara, si chiar detasata definitiv.
Tricicletele pentru copii trebuie sa fie ieftine? Scrieti opinia dumneavoastra referitoare la triciclete si ajutati-ne sa oferim servicii mai bune clientilor nostri.


Articole despre Triciclete copii
Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand achizitionati o tricicleta
Tricicletele pentru copii sunt importante intrucat ofera o alternativa la plimbarea zilnica in perspectiva inlocuirii caruciorului cu bicicleta. Astfel observam ca tricicleta este necesara in intervarul de varsta 2-6 ani in functie de copil si reticienta parintilor de a folosi bicicleta. Daca sunteti reticienti in privinta introducerii bicicletei si intentionati sa impuneti folosirea tricicletei o perioada mai mare (adica pana la varsta de 6-7 ani) atunci ...... (citește tot articolul)NewsletterPatine cu Rotile Soy Luna

Nanogen.ro

nanogenOrdonare după:
produse pe pagină
 
1
         
Pagina:

CATEGORIIDrop