0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

Carucioare copii
Carucioare copii

Carucioare copii sport Carucioare copii sport
42 produse
vezi toate produsele
Carucioare copii usoare Carucioare copii usoare
7 produse
vezi toate produsele
Carucioare copii cu 3 roti Carucioare copii cu 3 roti
6 produse
vezi toate produsele
Carucioare copii 2 in 1 Carucioare copii 2 in 1
42 produse
vezi toate produsele
Carucioare copii 3 in 1 Carucioare copii 3 in 1
40 produse
vezi toate produsele
Carucioare Gemeni Carucioare Gemeni
11 produse
vezi toate produsele
Accesorii carucioare Accesorii carucioare
34 produse
vezi toate produsele
Bucuria copiilor nostri ne insenineaza viata in orice moment al zilei. Confortul copiilor dar ai al parintilor este sporit astazi prin alegerea caruciorului ideal in functie de mediul in care locuiti. Astfel pentru mediul urban si aglomerat puteti alege carucioare copii usoare sau carucioare copii 3 in 1 iar pentru mediul rural sau accidentat se aleg carucioarele copii sport sau carucioarele copii cu 3 roti. In functie de pretul acestora parintii pot achizitiona carucioare copii ieftine de la diferiti producatori, dintre care amintim: carucioare copii Bertoni, carucioare copii Primii Pasi, carucioare copii DHS, carucioare copii Cangaroo. Magazinul nostru va ofera si o gama variata de carucioare pentru copii de calitate superioara de la producatori precum Graco, Peg Perego, ABC Design sau X-lander. Livrarea se face acasa prin curier rapid.

Carucioare copii ieftine


Cautati un carucior ieftin? Magazinul online copiidevis.ro ofera carucioare copii ieftine. Va sfatuim sa vizitati paginile carucioare copii Primii Pasi si carucioare copii Bertoni.

Carucioare copii sport


Carucioarele sport sunt special concepute pentru mersul pe terenuri accidentate si suprafete mai dificile. Pentru parintii care pleaca in concedii la munte sau la mare, aceste carucioare pentru copii sunt ideale pentru aventurile familiei tale. Alege dintre modelele de carucioare sport ieftine.

Carucioare copii 3 in 1


Categoria carucioare copii 3 in 1 cuprinde carucioare 3 in 1 ieftine sau carucioare 3 in 1 Peg Perego si sunt compuse din 3 componente si anume: carucior, landou si scaun auto. Acestea mai sunt cunoscute si sub numele de carucioare multifunctionale deoarece au mai multe functii decat cele simple. Aceste carucioare pentru copii pot avea patru roti sau 3 roti. Ele vin intr-o gama foarte varianta ce prezinta functii dintre cele mai diverse.


Articole despre Carucioare copii
Sfaturi pentru achizitionarea unui carucior
Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa cumperi un carucior, orienteaza-te catre cel mai adecvat tip de carucioare copii pentru a-i oferi copilului tau maxima siguranta si confort. Important de stiut la achizitionarea unui carucior: Daca locuiti intr-un bloc cu lift, este important sa masurati latimea si lungimea liftului pentru a va asigura ca puteti intra cu caruciorul in lift. Atunci cand bebelusul este foarte mic si nu isi tine capul, este practic imposibil sa... (citește tot articolul)CATEGORIIDrop