0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-on
0.0 ( 0 opinii )doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-on
Transport Gratuit
Preț: 947,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-FLOOM+R

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-onSet Uleiuri Esentiale FLOOM doTERRA, suport intens pentru Imunitate + recipient roll-on

 

  • recipient  roll-on - culoare aleasa aleatoriu (imagine cu titlu de prezentare)
     

Disclaimer
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala

 Opinii despre doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-onNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-on


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA set uleiuri esentiale FLOOM - suport intens pentru Imunitate + recipient roll-on


Nu sunt produse de afișat