0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10ml
Preț: 99,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60204936

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10mlDescriere
Bucură-te de vaporii cu efect răcoritor și calmant ai amestecului de uleiuri esențiale dōTERRA Air, disponibil acum într-o versiune Touch pentru o aplicare delicată și rapidă. dōTERRA Air Touch combină Uleiul de cocos fracționat cu uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Cardamom, Ravintsara și Ravensara pentru a menține o senzație de eliberare a căilor respiratorii și pentru a facilita respirația. Aplică local în zona toracelui, spatelui sau tălpilor pentru a reduce la minimum efectele schimbărilor sezoniere sau pentru a facilita un somn odihnitor. dōTERRA Air Touch poate fi utilizat în siguranță de fiecare membru al familiei, iar flaconul practic cu bilă poate fi utilizat oricând.

 

Utilizări
A se aplica pe piept sau picioare în timpul lunilor de iarnă.
Utilizează produsul când te afli în aer liber ca mod natural de a te bucura de mediul înconjurător.
Masează pe gât, piept, spate sau tălpi pentru a favoriza un somn odihnitor.
 

Indicații de utilizare:
Uz extern: Aplică în zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

 

Precautii
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

 

Beneficii primare

  • "Menține o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația."
  • Răcoritor și revigorant.
     

Ingrediente
Uleiuri esențiale de dafin (frunză), mentă (plantă integrală), eucalipt (frunză/tulpină), melaleuca (frunză), lămâie (coajă), ravensara (frunză), cardamom (sămânță)

 

Descriere aromatică
Mentolat, iute, proaspăt, aerisit

 

Disclaimer
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boalaOpinii despre doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Air (Breathe) - Amestecul pentru claritate 10ml


Nu sunt produse de afișat