0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru Piper nigrum 5ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru  Piper nigrum 5ml
12,00
Lei
Preț: 138,00 Lei 150,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60204673

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru Piper nigrum 5mlDescriere
Cunoscut în special pentru utilizarea sa la condimentarea mâncărurilor și potențarea gustului alimentelor, uleiul esențial de Piper Negru este un ulei multifuncțional, cu o gamă largă de utilizări și beneficii. Aroma intensă a uleiului de Piper Negru îl face un aditiv ideal pentru cărnuri, supe și aperitive. Cu toate acestea, datorită componentelor chimice ale uleiului esențial de Piper Negru, acesta este mult mai mult decât un simplu condiment util în bucătărie. Uleiul esențial de Piper Negru este bogat în monoterpene și sesquiterpene, care sunt substanțe chimice naturale cunoscute pentru acțiunea lor antioxidantă.

 

Utilizări
Adaugă-l la cărnuri, supe, aperitive și salate, pentru a potența aroma mâncărurilor.
Pentru o friptură de neuitat, poți adăuga o picătură de ulei esențial de Piper Negru la marinada de friptură.
Combină Piper Negru cu ulei de Coriandru (frunză) pentru a da rețetelor tale o notă condimentată.
 

Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales..

Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

 

Precauții
A se dilua înainte de utilizare. Folosiți o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii și cu mucoasele.

 

Beneficii primare
Intensifică aroma preparatelor culinare.
Are un conținut crescut de monoterpene și sesquiterpene.
 

Descriere aromatică
picant, iute, fructat, condimentat
 

Metodă de extragere
Distilare cu aburi
 

Partea plantei
Fruct
 

Constituenți principali
Cariofilen, limonen, caren, sabinen

 

Disclaimer 
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boalaOpinii despre doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru Piper nigrum 5mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru Piper nigrum 5ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Black Pepper - Piper Negru Piper nigrum 5ml


Nu sunt produse de afișat