0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10ml
Preț: 159,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60204686

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10mlDescriere
"dōTERRA Cheer Touch combină Uleiul de cocos fracționat cu aroma proaspătă și strălucitoare a Uleiului de îngrijire a pielii dōTERRA Cheer — asigurând o metodă de aplicare perfectă pentru copii și persoanele cu pielea sensibilă. Acest flacon cu bilă practic și delicat poate fi aplicat direct pe piele. Amestecul parfumat de uleiuri esențiale de citrice și condimente din dōTERRA Cheer Touch îți va însenina orice moment al zilei. "

 

Utilizări
Masează doTERRA Cheer Touch în zona inimii.
Menține-ți o stare de bună-dispoziție aplicând dōTERRA Cheer Touch pe ceafă.
În timpul iernii, aplică pe încheieturi și bucură-te de aroma sa înviorătoare pe parcursul întregii zile.
Aplică pe tălpile copiilor care au nevoie de un impuls de bună dispoziție și veselie.
 

Indicații de utilizare:
Uz extern: Aplică în zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

 

Precautii
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

 

Beneficii primare
Conferă sentimente de optimism, bucurie și entuziasm

 

Ingrediente
portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), anason stelat (fruct/sămânță), mirt lămâios (frunză), nucșoară (miez), extract de vanilie, ghimbir (rizom), scorțișoară (scoarță), priboi (parte aeriană)

 

Descriere aromatică
Proaspăt, condimentat, cald

 

Disclaimer 
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boalaOpinii despre doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Cheer - Amestec pentru buna dispozitie 10ml


Nu sunt produse de afișat