0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10ml
Transport Gratuit
Preț: 529,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60202652

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10mlDescriere
Un amestec exclusiv de uleiuri esențiale utilizate de-a lungul istoriei pentru beneficiile lor de înfrumusețare, Salubelle este formulat pentru a contribui la hrănirea și hidratarea tenului matur. Aceste uleiuri esențiale contribuie la un ten cu aspect mai neted, mai strălucitor și întinerit. Salubelle pătrunde ușor în piele și poate fi utilizat pe față, gât și decolteu pentru a reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor.

 

Utilizări
Aplică un strat subțire de Salubelle pe față, gât și decolteu, apoi repetă aplicarea pe zonele dorite. Apoi utilizează crema hidratantă doTERRA preferată.

Aplică pentru a reduce aspectul imperfecțiunilor.
Utilizează ca parte a rutinei tale pentru îngrijirea tenului de dimineața și seara.
 

Indicații de utilizare
Uz extern: Aplică 1-2 picături direct pe zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

 

Precauții
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Diluați cu ulei cărăuș, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

 

Beneficii primare
Contribuie la reducerea aspectului liniilor fine și al ridurilor.
Contribuie la reducerea semnelor de îmbătrânire.
 

Ingrediente
uleiuri esențiale de tămâie (rășină), santal hawaiian, levănțică (floare), mir (rășină), helichrysum (floare), trandafir (floare) Descriere aromatică: Lemnos, condimentat, bogat, proaspăt

 

Disclaimer 
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boalaOpinii despre doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Immortelle (Salubelle) - Amestec pentru frumusete 10ml


Nu sunt produse de afișat