0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15ml
22,00
Lei
Preț: 198,00 Lei 220,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60204704

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15mlDescriere
Paciuli crește în tufe și face parte din familia mentei, având tulpini care ajung până la jumătate de metru sau chiar un metru înălțime și flori mici, roz-alburii. Recunoscut cu ușurință datorită parfumului său bogat, dulce-moscat, Paciuli este utilizat pe scară largă în industria parfumurilor, precum și la produse parfumate ca detergenții de rufe și odorizantele de cameră. Paciuli prezintă multe beneficii pentru piele. Este deseori folosit prin aplicare locală, pentru a reduce aspectul ridurilor, petelor și micilor imperfecțiuni ale pielii și a contribui la obținerea unui ten neted și luminos. Parfumul de Paciuli induce stabilitate și echilibru emoțional.

 

Utilizări
Combină-l cu Mentă și aplică-l pe frunte, tâmple sau ceafă, după o zi lungă de muncă.
Aplică una sau două picături pentru a contribui la reducea aspectului ridurilor, petelor sau zonelor cu probleme ale tenului sau adaugă-l la crema hidratantă preferată.
Combină-l cu Vetiver și aplică-l pe tălpi, pentru un efect de calmare a emoțiilor.
 

Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

 

Precauții
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

 

Beneficii primare
Induce stabilitate și echilibru emoțional.
Prin aplicarea pe piele, ajută la obținerea unui ten neted și luminos.
Reduce aspectul ridurilor, petelor și imperfecțiunilor tenului, prin uz extern.
 

Descriere aromatică
Bogat, lemnos, moscat, de pământ
 

Metodă de extragere
Distilare cu abur
 

Partea plantei
Frunză
 

Constituenți principali
alcool de paciuli, α-bulnesenă, α-guaienă

 

Disclaimer
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala


 Opinii despre doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Patchouli- Paciuli Pogostemon cablin 15ml


Nu sunt produse de afișat