0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10ml
0.0 ( 0 opinii )doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10ml
Preț: 159,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: DōTERRA Cod: DOT-60200151

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10mlDescriere
doTERRA Peace, un amestec de uleiuri esențiale florale și mentolate, îți reamintește că nu trebuie să atingi perfecțiunea pentru a-ți găsi pacea. Încetinește ritmul, respiră adânc și reconectează-te la partea ta interioară stabilă și echilibrată. Utilizează doTERRA Peace Touch pentru a avea parte de sentimente de mulțumire, stăpânire și încredere.

 

Utilizări
Masează doTERRA Peace pe tâmple pentru liniștirea minții.
Aplică doTERRA Peace pe umerii tensionați.
Aplică pe tălpi.
 

Indicații de utilizare
Uz extern: Aplică pe zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

 

Precauții
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Beneficii primare
Conferă o senzație de pace, încredere și mulțumire.
 

Ingrediente
Vetiver (rădăcină), levănţică (floare), Ylang Ylang (floare), tămâie (rășină), salvie (floare), măghiran (frunză), absolut de labdanum (ramură tânără), mentă creață (frunză/floare).

Descriere aromatică
Dulce, bogat, mentolat

 

Disclaimer 
*rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata.
Produsele natural sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale.
*acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boalaOpinii despre doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10mlNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Articole despre doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10ml


Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță

Cum pot utiliza uleiurile esențiale în siguranță Există anumite metode de aplicare a uleiurilor esențiale pe care consumatorii le preferă sau chiar le utilizează în mod exclusiv. Totuși, odată cu evoluția cercetării în domeniul uleiurilor esențiale, nivelul de înțelegere a metodelor de aplicare a crescut considerabil. Toate metodele de aplicare sunt sigure când sunt utilizate în mod adecvat, inclusiv metodele aromatice, externe și interne. Prin utilizarea uneia sau mai multor metode de aplicare se acoperă o gamă largă de aplicații pentru starea de bine emoțională și fizică. În acest scop, se pot utiliza uleiuri individuale sau amestecuri complexe folosind una dintre următoarele trei metode: Aromatică Simțul olfactiv este un instrument care poate genera răspunsuri fiziologice, mentale și emoționale puternice. Uleiurile esențiale sunt absorbite în mod rapid de receptorii olfactivi, care au o legătură directă cu sistemul limbic prin intermediul... (citește tot articolul)


Produse comandate cu doTERRA ulei esential Peace - Amestec pentru linistire 10ml


Nu sunt produse de afișat