0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online


Grand Elite Set
5.0 ( 2 opinii )Grand Elite Set
LUVION
24
luni
Preț: 1.074,88 Lei
*Prețul conține TVA
Indisponibil
Indisponibil
Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!


Producător: LUVION Cod: LV97

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Grand Elite SetGrand Elite Set

Luvion Grand Elite set este cel mai recent si cel mai bun posibil Video Monitor Digital pentru Bebelusi. Incorporand cele mai dorite caracteristici dintre monitoarele de top pentru copii, acesta este pur si simplu unul din cele mai bune Videomonitoare pentru bebelusi creeate pana acum.

Camera video pentru supraveghere copii.

Raza de actiune: 300 m.

Monitor LCD, 3,5 inch.

Memorie SD-Card.

Poate controla max. 4 camere wireless.

Senzor de temperatura - afiseaza temperatura din camera.

Functie VOX de reducere a zgomotului de fundal.

Functie zoom digital.

Led-uri de sunet pentru monitorizarea vizuala a nivelului de zgomot.

Vedere pe intuneric: 5 m.

Conectare la TV.

Calitate HD a imaginii.

Avertisment pentru iesirea din zona wireless si pentru descarcarea bateriei.

100% conexiune sigura si fara interferente.

Suport de sprijinire pentru camera sau posibilitate de montare pe perete.

4 cantece de leagan pentru a ajuta copilul la culcare

 

De la prima deschidere a ambalajului pentru Luvion Grand Elite se observa clar ca acesta este un produs cu adevarat de inalta tehnologie. Finisajul negru mat al cutiei lasa sentimentul de produs de lux. La prima vedere, caracteristica care iese imediat in evidenta este dimensiunea mare a ecranului, Cu un ecran de 3.5 inch (aprox. 9 cm), Grand Elite are cel mai mare ecran disponibil pentru monitoarele video pentru copii portabile raportat la adancimea lui de doar 16mm. Luvion Grand Elite are cea mai subtire unitate parinte (ceea ce o face sa fie extrem de portabila). Unitatea mama are un format minimalism, turnat in alb, din plastic lucios, cu ecran mare care domina panoul frontal si trei butoane asezate in partea din dreapta: Menu, Scan si 4-way D-PAd (pad buton cu 4 sageti) dublat sus jos pentru controlul volumului. In partea din stanga a impresionantului ecran sunt 6 LED-uri in forma de bare, invizibile cand nu sunt folosite si care ofera un indicator vizual atunci cand exista zgomot trimis de la Camera Bebelusului (camera de supraveghere). Aceste leduri indicatoare sunt foarte utile cand volumul din unitatea mama este redus oferind posibilitatea acestea sa ruleze chiar in liniste completa.

 

Restul controalelor pentru Luvion Grand Elite Set sunt dispuse pe marginile subtiri exterioare ale unitatii parinte oferind un aspect placut si curat produsului. Aceste controale includ caracteristici precum 2-cai Vorbire Raspuns (bebelusul aude ce spune mama), cantece de leagand si lumini pe unitatea de camera (toate fiind controlate de la distanta). Ceea ce uimeste si defineste Grand Elite Set cu adevarat este conectivitatea extraordinara. Grand elite set poate fi conectat la un televizor si este deosebit cand este utilizat in combinatie cu functia "Picture in Picture" disponibila pe televizoarele moderne. Aceasta carcteristica permite parintilor sa mentina un ochi vigilent asupra copilului in timp ce privesc emisiunile preferate la televizor. Nou si unid la Grand Elite este abilitatea de a introduce un card Micro-SD in Unitatea mama si de a inregistra pana a 16 ore. In timp ce asceasta caracteristica poate parea inutila, nu ar fi frumos sa aveti posibilitatea de a captura unele momente dragute din viata copilului dumneavoastra?

 

La realizarea Videomonitoarelor pentru prima data, este clar ca Luvion Grand Elite a fost proiectat cu functiile plug-n-play in minte. Echipamentele din cutie includ toate cablurile de care aveti nevoie. Sunt incluse o statie de andocare incarcator pentru unitatea parinte (poate fi folosita ca si stand de sustinere), cablu AV necesar pentru conectarea la televizor, manual de utilizare, suruburi de prindere atunci cand se doreste montarea pe perete a unitatii copil.

 

De la prima conectare intre unitatile mama copil unitatea camera este asociata automat cu unitatea mama si dureaza cateva secunde pentru a se realiza conexiunea dupa care sunt diponibile toate functiile. Adaugand Unitati camera video in plus - Luvion Grand Elite set poate receptioana pana la 4  semnale simultan - intr-un proces foarte rapid. Cand primeste mai multe semnale simultan unitatea parinte poate fi setata pentru a derula imaginile camerelor active la interval de cateva secunde sau se pot selecta manual camerele pentru vizualizare.

 

Odata pornit Sistemul Grand Eliste set veti fi surprind cat de minunata este calitatea receptiei. Utilizand tehnologie digitala criptata pentru securitate si calitate, Luvion Grand Elite set ofera imagini de calitate, aproape de HD. In testele noastre unitatea copilului a fost plasata landa un aparat radio in alta parte a cladirii iar unitatea parinte pe un birou. Odata ce conexiunea s-a realizat, se putea considera ca unitatea copilului era in birou langa unitatea mama - calitatea transmisiei fiind extraordinara.

 

Desigur, nu se poate discuta despre performanta videomonitoarelor daca nu sunt testate in conditii de lumina scazuta - pentru aceste conditii fiind cel mai des utilizate. Luvion Grand Elite Set are o profunzime impresionanta si foarte putine pierderi de calitate atunci cand este in intuneric deplin. Este demn de remarcat pentru parintii care folosesc pentru prima data un videomonitor ca vederea de noapte functioneaza in intregime alb-negru, de multe ori cu o tenta usor verde. Grand Elite functioneaza ca atare dar cu o adancime de pana la 5 metri a vederii pe cand concurentii se lupta de multe ori pentru o vedere dincolo de 2 metri.

 

In concluzie Videomonitorul pentru bebelusi Luvion Grand Elite Set este cu adevarat un produs revolutionar in domeniul sau. 

Puteti achizitiona camere suplimentare pentru Grand Elite Set de aici: Grand Elite CameraOpinii despre Grand Elite Setgrand elite  - claudiu - 1/8/2013   
Rating:
un produs super - calitate extraordinara a materialelor. Stau la casa l-am probat in toata casa si functioneaza fara nici un fel de problema. L-am probat si noapte si se vede foarte bine. Am mai achizitionat o camera ulterior pentru a nu mai fi nevoit sa o mut tot timpul - din locul de joaca in camera de dormit. Recomand - decat sa dai banii si sa nu vezi/auzi nimic si sa te enrvezi mai bine dai ceva mai multi bani si obtii ceea ce ti-ai dorit.


Merita toti banii.  - TUdor - 17/11/2012   
Rating:
Sunt foarte multumit de aceasta camera de supraveghere. Desi e destul de scumpa isi merita toti banii


Nume:

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Grand Elite Set


Nu sunt produse de afișat