0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425
0.0 ( 0 opinii )LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425
Preț: 45,00 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: LEGO CDV Cod: CDV-41425

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425
 
Pregateste-te de o expeditie de cautare de plante! Vino cu Olivia si hamsterul Rumble la bordul vehiculului super inventat de ea, pentru a culege flori salbatice rare, si a le studia la baza ei de la sera. Arata-i lui Zobo cum sa ingrijeasca plantele. El poate scoate buruienile cu furca, si poate uda plantele folosind galeata. Deschide fereastra serei si lasa lumina soarelui sa hraneasca florile.

Flower power!
Copiii pot explora cu scuterul Oliviei pentru transport de plante.
   
Robot asistent super!
Setul il include pe Zobo din serialul TV LEGO Friends.
   
Inspira micii botanisti!
Micii savanti pot analiza descoperirile la laboratorul serei.
   

 

• Gradina de flori a Oliviei (41425) include o minifigurina  mini-papusa construibila, o minifigurina de robot de fermier, o minifigurina draguta de hamster, un vehicul de jucarie care colecteaza plante si o sera unde copiii se pot preface ca creste flori si fructe.
• Permiteti-le copiilor sa se rataceasca in jocul creativ, in timp ce isi imagineaza ca merg cu masina in vehiculul cool colectand plante de jucarii si folosind trusa draguta de gradinarit pentru a avea grija si a le studia inapoi la sera Olivia.
• Cu 92 de piese, acest set de constructie pentru inceput este rapid de construit, astfel incat jocul de rol imaginar sa se desfasoare in cateva minute, ceea ce il face un cadou minunat oricand pentru botanicii in devenire cu varsta peste 6 ani.
• Vehiculul masoara peste 4cm inaltime, 6cm lungime si sera putin peste 7cm inaltime si 4cm latime.
• Nu este nevoie de baterii pentru a alimenta aceasta jucarie distractiva, astfel incat nu exista intarziere la jocul creativ. Adaugati doar imaginatia copiilor si urmariti misiunea de vanatoare a plantelor.
• Introduceti copiii in lumea plina de distractii a prietenilor LEGO. Prin intermediul unor seturi mici, rapid de construit sau a unor produse mai mari, echipate cu caracteristici mai mari, copiii pot interpreta scene din serialul TV sau pot crea propriile povesti.
• Jucariile de constructie LEGO pentru copii indeplinesc cele mai inalte standarde industriale si criterii de calitate pentru a se asigura ca toate caramizile si piesele LEGO sunt consecvente, compatibile si se conecteaza si se desprind usor de fiecare data.
• Grupul LEGO arunca, incalzeste, zdrobeste, rasuceste si analizeaza caramizile si piesele de constructie pentru a va asigura ca fiecare set de jocuri respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate globala.


Opinii despre LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu LEGO Friends - Gradina cu flori a Oliviei 41425


Nu sunt produse de afișat