0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288
0.0 ( 0 opinii )Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288
MONI
Preț: 1.075,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: MONI

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288Masina electrica copii Moni Lux Jeep este un cadou de neuitat pentru orice copil. Este recomandata copiilor de la varsta de 37 la 97 de luni si suporta o greutate de maximum 30 de kg. Exista butoane muzicale, volan si un scaun confortabil pentru copil.
Aceasta masinuta electrica va anima joaca celor mici, iar parintii vor putea manevra masinuta chiar si de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. O masinuta copii prevazuta cu 2 viteze, mai rapida sau mai lenta.

Caracteristici:
- este o masinuta cu telecomanda
- recomandata copiilor cu varsta intre 37 si 97 de luni
- suporta o greutate de maximum 30 kg
- o masinuta electrica cu butoane pentru muzica si 2 viteze, rapid si lent
- o masinuta confectionata din materiale de calitate
- este prevazuta cu un volan
- scaun confortabil pentru copil
- este prevazuta cu butoane muzicale
- baterie : 2 x 6V / 7Ah.

Dimensiuni:
- 125 x 81 x 61 cm

Aceasta masinuta functioneaza atat inainte, cat si inapoi, cu ajutorul cutiei de viteze (angrenaj de roti dintate), dar am optat pentru dezactivarea functiei INAPOI, pentru protejarea angrenajului.

Din cauza faptului ca cei mici schimba prea brusc directia de mers a masinutei, din INAINTE-INAPOI si din INAPOI-INAINTE, cutia de viteze, confectionata dintr-un angrenaj de roti dintate se va defecta foarte repede.

Prin montarea functiei INAPOI, cu folosirea incorecta a acesteia, urmata de o eventuala defectiune a cutiei de viteze, MyKids nu poate garanta pentru durata de viata al acestui angrenaj. Astfel, prin instalarea functiei INAPOI se va pierde garantia pentru cutia de viteze, din cauza folosirii necorespunzatoare a acesteia.

La cererea Dumneavoastra, va putem livra masinuta cu ambele functii active, dar cu riscul pierderii garantiei pentru cutia de viteze.
In momentul deplasarii INAINTE, copilul schimba BRUSC directia, spre INAPOI si astfel, rotile dintate vor ceda in scurt timp.

!!! Schimbarea corecta a directiei se face prin OPRIREA masinutei si abia apoi se poate trece la actionarea butonului pentru schimbarea directiei de mers.

Recomandam activarea functiei INAPOI doar in momentul in care copilul constientizeaza modul CORECT de folosire al masinutei.Opinii despre Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288


Nume produs
Preț

809,00 Lei

855,00 Lei

1.005,00 Lei

1.145,00 Lei

900,00 Lei

Produse comandate cu Masina electrica copii Moni Lux Jeep JJ288


Nu sunt produse de afișat