0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Masina electrica Retro KB20981
0.0 ( 0 opinii )Masina electrica Retro KB20981
Baby Mix IAC
Preț: 855,00 Lei
*Prețul conține TVA
Culoare:
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: BABY MIX IAC

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Masina electrica Retro KB20981Masina electrica Retro Baby Mix este o masina retro care va impresiona orice copil. Este recomandata copiilor cu varsta de la 3 ani si va anima joaca acestora. Pentru a permite manevrarea parintilor exista o telecomanda.
O masina electrica copii prevazuta cu volan, pedala de acceleratie si oglinzi. Este prevazuta cu un scaun spatios si confortabil acoperit cu un material de calitate. Portierele au fost proiectate sa se deschida pentru a permite accesul copilului.

Caracteristici:
-  bateririe 6V / 10AH
- pentru copii cu varsta de la 3 ani
- usile sunt proiectate sa se deschida pentru a permite accesul copilului
- scaunul este spatios, acoperit cu un material de calitate
- este un model retro care va capta atentia copiilor
- aceasta masinuta copii este prevazuta cu o telecomanda care va permite manevrarea de la distanta
- este prevazuta cu volan, pedala de acceleratie, si oglinzi.
 
Dimensiuni:
- 124 x 64 x 62 cm

Aceasta masinuta functioneaza atat inainte, cat si inapoi, cu ajutorul cutiei de viteze (angrenaj de roti dintate), dar am optat pentru dezactivarea functiei INAPOI, pentru protejarea angrenajului.

Din cauza faptului ca cei mici schimba prea brusc directia de mers a masinutei, din INAINTE-INAPOI si din INAPOI-INAINTE, cutia de viteze, confectionata dintr-un angrenaj de roti dintate se va defecta foarte repede.

Prin montarea functiei INAPOI, cu folosirea incorecta a acesteia, urmata de o eventuala defectiune a cutiei de viteze, MyKids nu poate garanta pentru durata de viata al acestui angrenaj. Astfel, prin instalarea functiei INAPOI se va pierde garantia pentru cutia de viteze, din cauza folosirii necorespunzatoare a acesteia.

La cererea Dumneavoastra, va putem livra masinuta cu ambele functii active, dar cu riscul pierderii garantiei pentru cutia de viteze.
In momentul deplasarii INAINTE, copilul schimba BRUSC directia, spre INAPOI si astfel, rotile dintate vor ceda in scurt timp.

!!! Schimbarea corecta a directiei se face prin OPRIREA masinutei si abia apoi se poate trece la actionarea butonului pentru schimbarea directiei de mers.

Recomandam activarea functiei INAPOI doar in momentul in care copilul constientizeaza modul CORECT de folosire al masinutei.Opinii despre Masina electrica Retro KB20981Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Masina electrica Retro KB20981


Nu sunt produse de afișat