0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Pasare interactiva DigiBirds Ella
0.0 ( 0 opinii )Pasare interactiva DigiBirds Ella
SILVERLIT
Preț: 59,89 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: SILVERLIT Cod: 88248

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Pasare interactiva DigiBirds EllaPasarile interactive DigiBirds sunt cele mai bune animale de companie: sunt mici, frumoase si foarte inteligente. In compania lor, copiii vor putea asculta oricand ciripituri vesele si cantece dragalase. Ca niste pasari adevarate, ele stau singure in picioare sau pe suportul lor colorat. Simpaticele pasari sunt foarte speciale si vor cuceri, cu siguranta, inimile celor mici!

Ella este o mica artista, careia ii place sa stea cu copiii in timp ce ei deseneaza sau picteaza si sa le tina companie cu cantecele ei. Dragostea ei pentru desen se vede si din modul in care arata: pe aripi si in jurul ochilo are desenate figuri geometrice in nuante de roz si mov, care se asorteaza perfect cu ciocul si picioarele, dar si cu corpul galben deschis si capsorul verde.

Mica pasare interactiva se trezeste si incepe sa cante si sa ciripeasca atunci cand copiii folosesc fluierul-inel sau sufla peste ea. Ea isi misca in mod natural capul si ciocul in timp ce canta. Cand doua sau mai multe pasari sunt asezate impreuna, ele pot fi setate pe optiunea “Cor”, pentru a-si sincroniza cantecele, spre incantarea ascultatorilor. Copiii pot alege chiar care dintre DigiBirds sa conduca dragalasul cor, fluierand spre una dintre pasari. Aceasta va incepe sa cante, iar celelalte o vor urma, in mod automat.

Fiecare pasare interactiva DigiBirds este dotata cu 20 de melodii (Old McDonald had a farm, Bingo was his name, If you’re happy, Happy Birthday, We wish you a Merry Christmas etc.) si ciripituri diferite. Cand pasarea este activata cu ajutorul fluierului, cantecele si ciripiturile vor fi redate in ordine aleatorie, pentru a nu se crea un tipar de care copiii sa se plictiseasca.

Toate pasarile DigiBirds au si 14 cantece secrete. Copiii le pot descoperi jucandu-se pe aplicatia gratuita pentru Android, iPhone sau tableta, disponibila pe www.digibirds.com. La fiecare nivel castigat la jocul din aplicatie, copiii sunt rasplatiti cu o noua melodie.

Produsul este fabricat din plastic de calitate, care nu contine ftalati sau alte substante chimice daunatoare. Produsul functioneaza pe baza de baterii. Pentru functionare sunt necesare 3 baterii AG13, incluse in pret. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

Dimensiuni pasare: Inaltime - 7 cm, Latime - 4 cm , Lungime - 3.5 cm

 

Setul contine:

1 pasare interactiva Ella

1 fluier-inel

1 manual de instructiuniOpinii despre Pasare interactiva DigiBirds EllaNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse similare cu Pasare interactiva DigiBirds Ella


Nume produs
Preț

188,78 Lei

246,62 Lei

59,90 Lei

202,35 Lei

69,90 Lei

Produse comandate cu Pasare interactiva DigiBirds Ella


Nu sunt produse de afișat