0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online


Pat Birou Clasic Junior
0.0 ( 0 opinii )Pat Birou Clasic Junior
MESTEREL
Preț: 999,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: MESTEREL Cod: Pat birou junior

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat
Descriere

Pat Birou Clasic Junior
    Materiale:lemn masiv, lac pe baza de apa
    Greutate recomandata:120 kg
    Functionalitati:             pat de o persoana, birou
    Dimensiune exterioara:208x88x190 cm (L / l / h)
    Dimensiune saltea:                                      200x80 cm
    Culoare:                                                          incolor
    Garantie:                                                         12 luni

Este uimitor cât de mult a crescut copilul tău! Până nu demult era total dependent de tine iar de acum,va dormi singur, în camera lui, în patul lui. Trecerea de la pătuțul de bebe din dormitorul părinților spre patul junior din camera alăturată este o etapă foarte importantă în dezvoltarea emoțională a copiilor. Alege mobilierul potrivit și tranziția va fi mai lină, mai ușoară! 

Dublă satisfacție

Relaxare și odihnă.   Creat special pentru somn liniștit și relaxare diurnă, patul robust are structura și dimensiunile optime.

Mereu surprinzător.   Patul Birou Clasic Junior este gândit într-un sistem modular. Pornind de la o structură de bază el poate deveni pat cu birou sau pat cu spatar si protectie laterala, perfect pentru camerele mici din apartamente, unde spațiul e restrâns, dar dragostea nu are limite.

Adaptabilitate și multifuncționalitate.   Mobilierul este creat în așa fel încât să se potrivească vârstei și personalității copilului tău. Astfel, camera poate fi reamenajată oricând, în funcție de noile etape de dezvoltare.

Meșterit cu grijă.   Am ales materiale naturale, netoxice, de cea mai bună calitate: lemn masiv și lacuri ecologice pe bază de apă.

O alternativă sănătoasă.   Mobilierul Meșterel este fabricat în conformitate cu ultimele norme europene de siguranță și protecție a mediului înconjurator.

Ne-am gândit la toate lucrurile importante.   Suprafața mobilierului este atent finisată cu lac incolor în mai multe straturi, pentru un aspect frumos și elegant.

Linie clasică, potrivită oricărui stil decorativ.   Un pat din lemn masiv nu se va demoda niciodată iar structura sa rezistentă îți garantează satisfacție pe termen lung.

Simplu și practic.   Nu trebuie să fii tâmplar de meserie ca să montezi singur Patul Birou Clasic Junior. Îți vom trimite toate elementele necesare ansamblării, astfel încât montajul să-ți pară o joacă!

Potrivire perfectă.   Amenajează camera copilului într-un stil armonios, alegând și celelalte piese din aceeași colecție Meșterel: Dulapul și Comoda Moș Ene.
 Opinii despre Pat Birou Clasic JuniorNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Pat Birou Clasic Junior


Nu sunt produse de afișat