0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Quercetti Mini digicolor
0.0 ( 0 opinii )Quercetti Mini digicolor
QUERCETTY
Preț: 56,00 Lei
*Prețul conține TVA
În stoc
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: QUERCETTY Cod: Q1009

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Quercetti Mini digicolorMiniDIGICOLOR binary de la Quercetti este un joc amuzant, perfect pentru formarea reflexelor si a dexteritatii manuale.

 

Prin mutarea butoanelor bilele sunt ghidate catre banda dorita, copiii invatand astfel operatii aritmetice de baza si vazand cum rezultatele sunt reflectate in numere binare (numere formate doar din cifrele 1 si 0 ).

 

De exemplu, prin mutarea butoanelor 4 si 8 bila va ajunge in pozitia 12. Acest joc le dezvolta copiilor coordonarea mana-ochi, rationamentul si placerea de a invata adunari simple. Mozaicul binar MiniDIGICOLOR incurajeaza intrecerile dintre jucatori.

 

In cursa numerelor bilele, trebuiesc ghidate catre benzi in ordine ascendenta de la 0 la 15 si inapoi. In cursa bilelor in fiecare banda trebuiesc introduse cate 2 bile de aceeasi culoare.  

 

Setul include un ghid despre sistemul numeric binar.

 

Recomandat copiilor peste 5 ani. 

 

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jocurile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!Opinii despre Quercetti Mini digicolorNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Quercetti Mini digicolor


Nu sunt produse de afișat