0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Videofon digital MBP481 Motorola
0.0 ( 0 opinii )Videofon digital MBP481 Motorola
MOTOROLA
Transport Gratuit
Preț: 450,00 Lei
*Prețul conține TVA
Indisponibil
Indisponibil
Doriți să primiți un email când acest produs devine disponibil?
Apăsați aici pentru a introduce adresa!


Producător: MOTOROLA Cod: MBP481

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Videofon digital MBP481 MotorolaNoul videofon digital Motorola MBP481va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.

     Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare claritate, similara HD, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless.

     Ecranul LCD color cu display de 2.8" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.

      Videofonul Motorola MBP481 are o impresionanta raza de actiune de 300 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.

       Videofonul Motorola MBP481 este alegerea perfecta pentru orice parinte.

        Display-ul LCD color de 2.8" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.

       Tehnologia 2.4GHz FHSS.

        Tehnologia 2.4GHz FHSS ofera o conexiune wireless superioara modelelor analogice. Aceasta inseamna ca are o raza mai buna de actiune, iar dvs nu pierdeti nimic important care se petrece in viata bebelusului.

        Ecran LCD color

         Pe ecarnul LCD de 2.8" puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs. Sistemul transmite 25 FPS video, putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.

        Gratie sistemului special video in infrarosu, monitorul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.

Puteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.

Alimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori (inclusi in pachet).

Camera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete.

Caracteristici suplimentare ale Videofonului MBP481.

1. Functie de zoom digital (se regleaza din unitatea parentala)

2. Functie de avertizare la iesirea din raza de actiune

In cazul in care cele 2 unitati se afla la o distanta mai mare de 300m*, veti primi avertizarea "Out-of-Range", adica de iesire din raza de actiune.

 Opinii despre Videofon digital MBP481 MotorolaNicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Videofon digital MBP481 Motorola


Nu sunt produse de afișat