0730154264 / 0766642947
SUPORT: OnlineYahoo online

CATEGORII


Walachia - Set de construit din lemn - Moara de vant 137 piese W15
0.0 ( 0 opinii )Walachia - Set de construit din lemn - Moara de vant 137 piese W15
Preț: 84,00 Lei
*Prețul conține TVA
Stoc limitat
Preferați să comandați prin telefon? Sunați la
0730154264 / 0766642947


Producător: WALACHIA CDV Cod: CDV-W15

Recomandă unui prieten acest produs
trimițându-i un email automat

vanzari@copiidevis.roDescriere

Walachia - Set de construit din lemn - Moara de vant 137 piese W15Kit de constructie pentru realizarea la scara miniaturala a unor tipuri de cladiri traditionale din lemn adevarat. Acest kit 3D contine piese din lemn de dimensiuni diferite si elemente pentru constructia acoperisului, ferestrelor, usilor precum si o brusura cu instructiuni de urmat pas cu pas, i.e. pictograme care contin simboluri pentru fiecare etapa a procesului de constructie. 

 

Varsta: 8+

Greutate: 0,57 kg

Dimensiune: 140 x 100 x 320 mm

Dimensiunea cutiei: 290 x 217 x 47 mm

Dificultate: 3 - mediu

Numar de piese: 137

8594036430150

 

Descriere

Seturile de constructie difera in functie de dimensiune. Acest kit contine 137 piese din lemn sub forma unor prisme taiate cu precizie cu dimensiunea de 9 x 9 mm, piese pentru fronton, acoperis si o baza din placaj, usi si ferestre si chiar folii care sa imite sticla. Pe acoperis se pot aplica ilustratii din hartie sau se pot lipi cu adeziv bucati din sindrila (sita) din furnir de fag. Setul contine si materiale care imita iarba si hartie abraziva pentru finisaj. Piesele individuale se lipesc cu adeziv conform schemelor din brosura cu instructiuni. Acest sistem de constructie simplu este detaliat intr-o brosura cu instructiuni disponibila si usor de lecturat in opt limbi. Pentru realizarea lucrarii, aveti nevoie de aracet sau adeziv pentru lemn.

 

Istoricul constructiei

Kitul de constructie ales ilustreaza unul dintre cele cateva tipuri de structuri traditionale intalnite la tara. Lemnul, materialul de constructie preferat de stramosii nostri, era aproape la indemana oricui. Acest material a permis construirea a numeroase structuri incantatoare in toata Europa. Dimensiunea, complexitatea arhitecturala si frumusetea diferitelor structuri au reflectat nivelul de prosperitate si gustul proprietarilor. Lemnul a fost folosit atat la construirea locuintelor cat si a fermelor, bisericilor, cladirilor breslelor si a altor structuri din sate traditionale. Piatra, un alt material de constructie frecvent utilizat, era folosit pentru pivnite si fundatiile cladirilor. Printre fermieri erau multi tamplari iscusiti care puteau construi pereti si realiza ferestre, usi si piese de mobilier. Acoperisul traditional era, de regula, din sindrila (sita). Constructia caselor din lemn a devenit in cele din urma o structura standardizata permitand realizarea de componente individuale pentru cladiri, cum ar fi ferestrele si usile, de catre mestesugari specializati in prelucrarea lemnului. Pentru construirea propriului proiect, veti trece prin aceleasi etape de constructie prin care au trecut si stramosii vostri. Kiturile de constructie disponibile in aceasta serie va permit sa creati un adevarat sat traditional european care sa contina principalele cladiri specifice vietii cotidiene.

 

Acest kit contine toate materialele necesare pentru construirea unei mori de vant. Morile de vant reprezentau o sursa importanta de energie utilizata in special pentru macinarea cerealelor si mirodeniilor, presarea semintelor de floarea soarelui. Cea mai veche moara de vant a fost construita acum 5000 de ani in Alexandria, Egipt. In Europa, morile de vant si-au capatat importanta abia in secolul al XI-lea, insa majoritatea au fost construite si utilizate in secolele al XVII-lea si al XIX-lea.

 

Kituri de constructie din lemn HOBBY

Aceste kituri se adreseaza copiilor cu varste de peste 8 ani si sunt disponibile in 36 modele – de la modele mai simple, cum este clopotnita pana la cladirea castelului, care contine 607 piese. Fiecare kit include instructiuni precise si schitele aferente, i.e. pictograme care contin simboluri pentru fiecare etapa a procesului de constructie, pentru a lipi piesele din lemn de molid perfect decupate in forma de prisma. In plus, setul contine si un scurt istoric al constructiei si al specificului arhitectural. Pentru lipirea piselor veti avea nevoie de adeziv obisnuit pentru lemn si hartie care nu este inclus.

La final, constructiile pot fi accesoriile perfecte pentru camera copiilor si pentru locurile de joaca din gradinite. Copiii pot adauga masinute, papusi, soldatei sau animale si pot crea un intreg oras.

 Opinii despre Walachia - Set de construit din lemn - Moara de vant 137 piese W15Nicio opinie.
Rating:

Nume:

Email:
* adresa de email nu va fi publicată

Titlu:

Opinie:

Rating produs:
Adăugați poza dumneavoastră cu acest produs:Produse comandate cu Walachia - Set de construit din lemn - Moara de vant 137 piese W15


Nume produs
Preţ

169,00 Lei

119,00 Lei

59,00 Lei